Comenzile plasate în perioada 9-16 iulie vor fi expediate miercuri, 17 iulie

Comenzile sunt expediate în fiecare zi de luni și miercuri

„PERNUȚA SPERIATĂ și teribila cutie cu viteze și bulbuci”

“PERNUȚA SPERIATĂ și teribila cutie cu viteze și bulbuci”, editura DPH, 2018.
32 pagini complet ilustrate, cartonată.Ilustrații realizate în pictură digitală.

Al doilea volum al seriei Pernuța Speriată este o poveste despre teama de necunoscuți, despre bucuria unei băițe cu bulbuci și un pic despre acel magic “îmi pare rău”.

“Când în camera lui Dănuț apare un personaj neobișnuit, Pernuța nu este nici pe departe încântată. Neîncrezătoare și speriată, se lasă condusă de teamă, iar acțiunile ei pripite îi aduc necazuri mai întunecate și mai ude decât avea deja. Undeva în vârtejul acțiunii, Pernuța descoperă că cineva, alături, poate transforma nefericitele experiențe în amintiri deloc neplăcute. Și că un „iartă-mă!” din toată inima lasă loc de multă prietenie!
Noile aventuri ale Pernuței Speriate ne arată cât este de important să facem loc pentru un prieten prețios care să însuflețească momente ale vieții și să lumineze umbrele misterioase.
Iar cu un astfel de prieten alături, băița nu mai este prilej de neliniște, ci o nemăsurată distracție!”





În continuare acțiunea și personajele fac parte din mediul domestic cunoscut și pe îndelete explorat de un copil mic. La fel ca la primul volum, personajele pot inspira păriții creativi să personalizeze prorpiile obiecte ale copilului, astfel încât povestea


Volumul se găsește și în format audio-video superb interpretat de actorii de la Teatrul pentru copii Ion Creangă din București. Link youtube mai jos:

Toate cele patru volume ale seriei se pot găsi în mai toate librăriile online și fizice. Link către pagina editurii DPH:
https://www.edituradph.ro/carti-copii/pernuta-speriata