Comenzile sunt expediate în fiecare zi de luni și miercuri

Lumina Învierii

“Lumina Învierii” 2022, tuș acrilic în peniță și acuarelă pe hârtie, 30×40 cm.

Lumina primită de țărănei în noaptea Paștelui ilustrată de mine în 2020 este cel mai solicitat original (de mult indisponibil) și subiect pentru printuri de artă. Sunt extrem de recunoscătoare tuturor celor care mi-au scris de-a lungul timpului, pentru că este cu adevărat îmbucurător ca un subiect tare drag mie să primească atâta dragoste și interes.

Este totodată și un subiect extrem de costistor emoțional cu o investiție de timp considerabilă, nu de alta, dar fiecare șiță de pe biserică nu se desenează singură și nici fiecare țărănel bucuros nu apare de unul singur pe hârtie.

Pentru 2022 am reluat această tema și mi-am luat inspirația din zona de basm a Maramureșului, zonă de care mă leagă momente importante din viață, dar și dragoste pentru frumusețea bisericilor de lemn tradiționale.
Este ceva atât de onest în structura acestor biserici, căci fiecare îmbinare de lemn în parte, fiecare cioplitură și fiecare pată de culore din pictura interioară sunt lăsate să fie admirate și să ateste măiestria mânilor pricepute care le-au făcut cândva. Sunt clădite la o scară umană, cu uși mici care amintesc cât de umili și mărunți suntem, dar în același timp caută să atingă cerul, amintindu-ne cât de înălțător ne este sufletul.


Printuri de artă pe hârtie de bumbac disponibile în SHOP. Link mai jos:
https://dianativu.ro/produs/lumina-invierii-2/