Comenzile sunt expediate în fiecare zi de luni și miercuri

Doña Tivu


„Doña Tivu”, acuarelă pe hârtie 2020

Călare pe un purcel zburător, cu vitejia, persistența și nebunia unui Don Quijote veritabil – cam așa mă simt în zilele mele bune ca ilustrator, iar în zilele mai puțin bune mă uit la imaginea asta și jur că nu știu unde mi-a zburat purcelul, nici coiful nu-l găsesc și lancea este doar o peniță neputincioasă, dar cel mai rău este că morile mele de vânt rămân doar mori, profane, prozaice, capitaliste, indestructibile mori.

Da, Don Quijote este cartea mea preferată de dezvoltare personală.

tuș și acuarelă pe hârtie 2022
Această mândră cu obraji îmbujorați, optimistă și pornită la treabă cu penița ei harnică este alter egoul meu aspirațional, este motivația să trec peste încă o ușă trântită în nas, este mentalitatea pe care o îmbrac să pot să mă ridic și să spun înainte poveștile pe care le am de spus, este artistul care îmi doresc să fiu în fiecare zi.

tuș și acuarelă pe hârtie 2021
La început de toamnă mă opresc puțin să mă uit în spate, căci am mai adun un an de lucru ca ilustrator de carte pentru copii. Șase ani au trecut de când am pornit cu capul înainte, neștiutoare ca o floricică, cu avânt ca un măgăruș după un știulete crud. Mai cu noroc, mai cu nebunie, cu cicatrici și cu ceva foi colorate de arătat, am ajuns până aici. Poate cu altă doza de noroc mai rămân încă pe atât sau poate îmi găsesc alți știuleți delicioși pe care să-i urmăresc în viitor.