Comenzile plasate în perioada 9-16 iulie vor fi expediate miercuri, 17 iulie

Comenzile sunt expediate în fiecare zi de luni și miercuri

Casă de iarnă

“Casă de iarnă” 2020, tuș acrilic și acuarelă pe hârtie de bumbac.

Am pus pe foaie locul în care mintea îmi fuge câteodată să se pitească de lume: un foc strajnic în sobă, câteva cărți delicioase și liniștea unei nopți de iarnă.
Uneori lucrez astfel de ilustrații să-mi amintesc cât de mult iubesc ceea ce fac și să-mi încarc bateriile.
acuarelă și bucurie pură pe hârtie

Din copilărie desenul mi-a servit mai ales ca unealtă de a materializa cumva lumea mea interioară, care mereu a fost mai bogată și mai puțin limitată decât orice în jurul meu. Nimeni niciodată nu mi-a stat peste umăr să-mi urmărească creionul, să-mi spună cum să desenez sau cum să nu, ce ar trebui să desenez și ce nu, iar de cele mai multe ori am fost singurul martor al hârtiilor mele colorate. Am avut astfel ocazia să cresc foarte onestă și liberă cu modul meu de reprezentare, fără filtre, fără barometru, fără dirijare, fără judecată alta decât a mea și în definitiv am rămas și cu acest reflex de a pune pe foaie orice îmi încălzește inima cu bucuria și nepăsarea unui copil.
Evident că între timp am apucat să deprind și abilitatea de lucra cu gândul la cel care citește ilustrația, dar mă întorc din ce în ce mai des la obiceiurile mele copilărești atunci când am ocazia să lucrez pentru mine.
Mai jos este o un detaliu în tuș fix din această lume.

Printuri de artă pe hârtie de bumbac disponibile în SHOP.
Link mai jos:
https://dianativu.ro/produs/casa-de-iarna-print-de-arta/